Wie zijn wij

home/wie-zijn-wij/

Over Dev Bunker

Dev Bunker is een internetbureau gevestigd in Wassenaar. Wij zijn in 2016 begonnen, als full service internetbureau, om klanten te helpen met hun bedrijf / blog.

Onze werkwijze

1. Gesprek

Het gesprek is het meest belangrijke deel van het proces. Niet alleen krijgen wij hier alle informatie die wij nodig hebben voor de website, maar ook is dit de mogelijkheid om een band te scheppen met de klant.

2. Offerte maken

Nadat het gesprek is geweest maken wij in het kantoor, zo snel mogelijk een offerte voor de klant. Dat doen wij zodat de klant gelijk weet wat hem of haar te wachten staat.

3. Ontwerpen

Tijdens het gesprek maken wij met de klant samen een schets van de website. Dat doen wij zodat tijden we het ontwerp proces, precies weten wat de klant wil, en die gedachten na kunnen leven.

4. Realiseren

Als wij alle informatie hebben die we nodig hebben, kunnen we beginnen met realiseren. Tijdens dit proces komt er op onze website een link beschikbaar, zodat u het proces live kunt volgen.

5. Feedback verwerken

Aan het eind van ons realisatie proces, gaan wij al uw feedback verwerken, en de website aanpassen. Zodat u een website krijgt die perfect is voor uw bedrijf en al uw wensen na komt.

6. Afronding

De laaste stap van ons proces is de afronding. Hier gaan wij samen met u nog een keer rond de tafel zitten en de website persoonlijk bespreken en uitleggen.

WILT U GRAAG VERDER GAAN MET ONS? GA NAAR CONTACT